“Enternasyonal Şalala”
Mano Solo‘ya saygılarımızla…
If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.
Burkina Fasa Fiso Halk Cemahiriyesi
Ali Işıngör’ün politika, açık yazılım, çizgi roman, tarih ve popüler kültür üzerine gündüz sayıklamaları…
Mano Solo‘ya saygılarımızla…
If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.
İşte güzel bir haber: Ufuk Uras mecliste !
Şalala la şalala la Ufuk Abi hadi parlamentoya! :)
http://gezegen.pardus.org.tr/ gibi, önemli bir işlevi olan bir yerde çıktı bu yazı.
Olumlu veya olumsuz hiç bir şey söylemeyeceğim.
Hoşunuza gitmiyorsa okumazsınız Gezegen Pardus’u, olur biter!
Sanırım farkında değilsiniz, Pardus geliştiricilerinin sadece yazılım hakkında değil; edebiyat, felsefe, müzik, siyaset ve hayata dair ne varsa yazdıkları özgür bir alan, Gezegen Pardus… Bugüne dek bu minvalde pek çok yazı çıktı burada, çıkmaya da devam edecek, Pardus geliştiricilerinin hemen hepsinin hayata dair bir duruşu var. Bu duruşlarımızı sergilediğimiz bir yer burası.
Hem pardon, özgür yazılımı savunmak bile başlı başına “politik” bir duruş! Kısacası apolitik değiliz ve ol(a)mayacağız da :)..
Çok güzel bir parça, keşke el ele girebilselerdi meclise. Öte yandan Ali Işıngör’ün mesajı yani üstündeki mesaja cevabı çok hoşuma gitti :)